Kezdőlap KÉK HÍREK

Elfogták a kazincbarcikai zsarolót

Zsarolást, kapcsolati erőszakot és még több más bűncselekményt is elkövetett a kazincbarcikai Veres dűlőben az a férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

A gyanúsítottat szeptember 5-én fogták el Kazincbarcikán a Veres dűlőben, ahol több ott élőt megfenyegetett, bántalmazott – írja a police.hu.

A kazincbarcikai férfi az akkor még 17 éves barátnőjét prostitúcióra kényszerítette, bántalmazta, illetve személyi szabadságában is korlátozta. A férfi továbbá barátnője családját is terror alatt tartotta. A családot először fenyegetésekkel arra kényszerítette, hogy eredeti lakhelyüket feladva költözzenek egy rosszabb állapotú házba, majd ő, az otthonukba költözött. Ezt követően a gyanúsított a családot egy másik, még rosszabb állapotú ingatlanba „költöztette”, sőt a romos házért még bérleti díjat is felszámolt. Mindezeken túlmenően az őrizetbe vett férfi a Veres dűlőben élőket félelemben tartotta, és másokat is bántalmazott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására is.