Kezdőlap KIEMELT

Európai panorámával vár a MÜHA

Ebben az évben is megrendezik az Európai Panoráma című egész éves programsorozatot, melyben kizárólag európai művészfilmeket láthatnak az érdeklődők a Miskolci Művészetek Házának két mozitermében

A miskolci önkormányzat tájékoztatása szerint az art mozi hónapról hónapra a legújabb európai filmekből válogatva állítja össze a rendezvény programját, ebben a hónapban négy alkotást vetítenek.

Az esemény szombaton indult az Uránia Art Moziteremben, ahol a Lassie – Állati mentőakció című német családi kalandfilmet vetítik Hanno Olderdissen rendezésében szerdáig, minden nap 17 óra 30 perctől.    

Kedden a Hatalom című szlovák-magyar politikai thrillert láthatja a közönség a Béke Art Moziteremben 17 órától, de a szervezők ugyanebben az időpontban szerdán is műsorra tűzik a filmet, melyet Prikler Mátyás rendezett.

Az Uránia Art Moziteremben csütörtökön A szenvedély íze című francia romantikus történelmi filmet, Anh Hung Tran rendezését nézheti meg a közönség. A 136 perces alkotás egészen jövő keddig elérhető az érdeklődők számára, minden nap 17 óra 30 perctől. Emelett vetítik a Jabi Elortegi által rendezett Drága nagyi című spanyol vígjátékot a Béke Art Moziteremben 17 órától.

Az előadásokra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben megvásárolhatók a mozi jegypénztárában nyitvatartási időben – olvasható a közleményben.

(Nyitókép: A szenvedély íze/Cirko Film Kft.)