Öt halálos áldozata van a tragikus balesetnek.

11:30: A rendőrség legfrisebb közleményéből kiderül, hogy a Szerencs és Miskolc közötti útszakaszon, a 24. kilométernél egy személygépkocsi 46 éves szerencsi vezetője a megengedett 60 kilométer/órás sebességet jelentősen túllépte, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba. A jármű itt összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik autóval, amiben négyen utaztak. A balesetben mindenki életét veszítette.

A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

A rendőrség közleménye szerint 2022. szeptember 6-án, 20 óra 50 perc körül a 37-es számú főút 24. kilométerében, Miskolc és Szerencs közötti útszakaszon két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A balesetben öten az életüket vesztették.

A balesethez a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A rendőrség még vizsgálja a körülményeket.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták. A forgalmat Taktaszada, Bekecs és Prügy felé terelték.

(Fotók: police.hu)