Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

November 17-e nagy nap lesz nemcsak Budapest életében, de a fürdővilágot kedvelők számára is. A főváros 150. születésnapján sosem látott kedvezménnyel (minden belépő 150 forint!) lehet látogatni a a főváros világhírű gyógyfürdőit. Ezen a napon egységesen lesznek nyitva a BGYH fürdői, termálvizes gyógyfürdői. Délelőtt reggel 7-től délig, a délutáni sávban 2-től este 7-ig.

Lakcímkártya szükségeltetik a jegyvásárláshoz és az igazságosság érdekében egy személy összesen két darab jegyet szerezhet be a történelmi fürdőkbe, míg a további helyekre négy darab vásárolható személyenként. 

Fontos hozzátenni, hogy a „készlet erejéig” kijelentés fokozottan igaz a november 17-i 150 forintos kedvezményes fürdőzésre, hiszen a részvevő fürdők két turnusban történő kapacitását 12 000 férőhelyre taksálják, vagyis a születésnapon maximum ennyi budapesti lakos vehet részt a potom árú lubickolásban.

Csak az elővásárlásos jegyek fogytak el, holnap indul az éles shopping! A kedvezményes jegyeket ITT szerezhetitek be!