Mocsárciprustól a tavirózsáig. 

A Tourinform Miskolc iroda június 24-én 10 órára miskolctapolcai garantált sétára hívja az érdeklődőket. A csaknem 2 órás esemény az Ellipsum Élmény –és Strandfürdő bejáratától indul. Az iroda rendszeresen szervez garantált sétákat tavasztól késő őszig, melyek nagy része belvárosi látnivalókat érint. A turisztikai főszezonban viszont nemcsak itt lehet sok érdekességet tartogató sétákat tenni, hanem Miskolc egyéb városrészeiben is.

A Mocsárciprustól a tavirózsáig elnevezésű séta június utolsó szombatján Miskolctapolcára vezet, ahol a résztvevők a többi közt megtudhatják hogyan lett a városrész kedvelt fürdőterület, milyen egyházi és botanikai érdekességek találhatók az üdülőövezetben, hogyan kapcsolódhatunk ki pihenésünk során, továbbá, megismerhetik a Barlangfürdő történetét. A séta során a résztvevők a felújított, de még hivatalos átadás előtt álló őspark látnivalóit is megismerhetik. 

A strandolás mellett a kulturális információkra is nyitott érdeklődőket a Tourinform iroda idegenvezetője az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő főbejáratánál várja. A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt, jegyvásárlásra a helyszínen, indulás előtt 15 perccel van lehetőség. A séta szombaton (június 24.) 10 órakor indul. 

Bővebb információ:

https://www.hellomiskolc.hu/garantalt-seta-miskolctapolcan-mocsarciprustol-a-tavirozsaig