A ködképződés miatt korlátozott látási viszonyokra kell számítani, valamint a szitálás által érintett tájakon nedves, vizes útszakaszokra.

Frissült!

18:08

Továbbra is rendkívül erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé.

A Gyöngyös nyugat csomópont és Gödöllő között telített sávokon autózhatnak, szakaszos lassulásra, torlódásra kell készülni. Az említett szakaszon időszakosan megtorpan a kocsisor, ott összességében akár 30-35 perccel is megnőhet az utazási idő. A 70-es Gyöngyös nyugat csomópont és a 27-es jelű Gödöllő, Szada csomópont között, aki teheti a pályával párhuzamos 3-as főúton kerülhet.


Frissült!

17:02

Rendkívül erős a délutáni a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé.

A Gyöngyös nyugat és a bagi csomópont között telített sávokon autózhatnak, szakaszos lassulásra, torlódásra kell készülni. Az említett szakaszon időszakosan megtorpan a kocsisor, ott összességében akár 35-40 perccel is megnőhet az utazási idő. A 70-es Gyöngyös nyugat csomópont és a 39-es bagi csomópont között, aki teheti a pályával párhuzamos 3-as főúton kerülhet.

Újabb baleset történt nemrég az M5-ös autópályán, Budapest felé Inárcs térségében. A külső sávba kell sorolni a 32-es km-nél. Már közel 3 km-en araszol a forgalom a baleset mögött. Aki teheti, Újhartyán és Ócsa között a pályával párhuzamos 5-ös főúton kerülhet.


Frissült!

13:48

Két gépkocsi ütközött össze az M5-ös autópályán az ócsai csomópont után. A 31-es km közelében Szeged felé csak a belső sávon lehet közlekedni, közel 2 km-es a torlódás.

23-as főúton, Nemti település térségében korábban két személyautó és egy autóbusz ütközött össze. A 9-es km-nél a teljes útzárat feloldották, így már ismét zavartalan a forgalom.

31-es főúton, Jászberény elkerülő szakaszán egy autó árokba hajtott. A 82-es km-nél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.

Az 58-as főúton, Pécs bevezető szakaszán, a 2-es km-nél a „Halottak Napja” alkalmából 21.00-ig megváltozott a forgalmi rend, mert a külső sávot lezárták. 

Zala megyében, Zalaszántón, személygépkocsi motorossal ütközött össze. A 14-es km-nél a fél útpályát lezárták. (7327-es jelű, Keszthely-Sümeg összekötő út)

A megemlékezések miatt, az országos közutakon, a városok és a települések átkelési szakaszain, kedd estig további erős jármű- és gyalogosforgalomra lehet számítani. Vezessetek óvatosan, türelmesen.


8:45

Az M1-es autópályán, Győr felé a 15-ös km-nél a "Tópark" elnevezésű kihajtóágon baleset történt, ezért a kihajtóágat lezárták a helyszínelés idejére. Vezessenek fokozott figyelemmel.

Székesfehérvár északi elkerülő szakaszán a 7-es főúton, a Szent Flórián körúton egy személyautó villanyoszlopnak hajtott. A 811-es főút felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

Az M31-es autópályán az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as km között javítják a betonburkolatot, a forgalmat a leálló sávon keresztül terelik, napközben lassulásra készüljenek.

Az M0-s autóút irányába, a 8-as és a 7-es km között szintén burkolatot javítanak, ott a külső sávot zárták le. A 2-es és az 1-es km között híddilatációt javítanak, csak a belső sávon autózhatnak.

A kamiontilalom ma 22 óráig van érvényben.

Tartsatok nagyobb követési távolságot, vezessetek a szokottnál körültekintőbben.

Jó utat!