Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatunk szombaton a bányásznap miatt

Több területet lezárnak, és a korlátozás idejére az érintett KRESZ táblákat is letakarják.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe szombaton 14:00 és 20:00 között Perecesen, ahol 73. alkalommal rendeznek bányásznapi megemlékezést koncertekkel, bemutatókkal és számos kísérőprogrammal – adta hírül Miskolc önkormányzata.

A Szén utcát egyirányúsítják a jelenlegitől eltérő módon, a Bánya utca irányából az Állomás tér felé. Az érintett szakaszon kihelyezett KRESZ táblákat a korlátozás idejére letakarják, és ideiglenes jelzéseket helyeznek ki, továbbá az útszakasz két végén forgalomirányítás várható.

Az önkormányzat közleményéből az is kiderül, hogy a Bánya utcát a Tárna térig, valamint a Vadász utcát és a Tárna teret a szabadtéri színpad előtti területen lezárják, ezeken a helyeken is forgalomirányítás lesz.

Az Állomás tér és az Erdő sor kereszteződésének térségében átmeneti parkolóhelyeket alakítanak ki, melyeket külön jeleznek majd, hasonlóan a Szén utca 11. sz. alatti ingatlanon belül kialakított várakozóhelyek esetén.

A rendezvény ideje alatt a felsorolt szakaszokon teljes útzár lép érvénybe. A szervezők emiatt a lakosok és az arra közlekedők megértését és türelmét kérik.

 

(Nyitókép: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft Facebook-oldal)