Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az év legmeghittebb napjain, a szeretet ünnepén a karácsonyfa minden otthon melegét, szépségét még emelkedettebbé varázsolja.

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület arra buzdít mindenkit, hogy mutassák meg másoknak is, milyen csodaszépen ragyogják be otthonaikat a gyönyörűen felöltöztetett karácsonyfák. Éppen ezért hirdették meg az egyesület második Karácsonyfa szépségversenyét.

Aki szeretne részt venni a versenyben, annak nincs más dolga, mint készíteni egy remek, jó minőségű fotót a karácsonyfájáról és elküldeni azt a barcikaivarosszepitok@gmail.com e-mail címre.

A városszépítők a szavazás ideje alatt név nélkül, sorszámokkal ellátva feltöltik a képeket a Facebook-oldalukra, ahol mindenki belájkolhatja az általa legszebbnek tartott fát.

A fotókat 2023. január 2-án, éjfélig várják és azokat érkezési sorrendben, folyamatosan töltik majd fel az oldalra, ahol már lehet is lájkolni azokat.

A szavazás január 4-én, éjfélkor zárul, így az egyesület különdíjasainak zsűrizése január 5-ig megtörténik, a szerencsés nyerteseket pedig ezután értesítik.

Az ünnepélyes díjátadás tervezett időpontja 2023. január 9-e, 16:30 óra.

A legtöbb kedvelést (lájkot) kapott alkotás készítője nyeri a „Kazincbarcika Legszebb Karácsonyfája 2022-ben” megtisztelő címet és a hozzá illő, Városszépítő Egyesületi elismerő oklevelet, továbbá az első három helyezettek értékes Városszépítő (VSZE) ajándékutalványokat is kapnak.

Az első helyezett ajándéka – a megtisztelő cím mellé – egy tizenötezer forint értékű, a második helyezett ajándéka egy tízezer forint értékű, a harmadik helyezett ajándéka pedig egy ötezer forint értékű Városszépítő ajándékutalvány.

Idén az egyesület külön elismerni, díjazni kívánja a legkreatívabb, kézműves díszekkel legszebben öltöztetett, legharmonikusabb karácsonyfákat is. Az első három helyezettet tizenötezer, tízezer és ötezer forint értékű VSZE ajándékutalványokkal fogják jutalmazni, az elismerő oklevelek mellett.

Az ajándékutalványokat Kazincbarcikán és a környékbeli kiskereskedelmi üzletekben, valamint szolgáltatóknál lehet majd beváltani.