Vasárnap hazai pályán fogadta a DVTK a FEHA19 csapatát.

A találkozó elején rögtön magához ragadta a kezdeményezést Tokaji Viktor együttese és mondhatni végig a Jegesmedvék akarata érvényesült. Ennek köszönhetően magabiztosan nyerték meg második meccsüket az Erste Ligában, begyűjtve ezzel a három bajnoki pontot. 

 

Edzői értékelések

Tokaji Viktor: Tudtuk azt, hogy nem lesz egy könnyű ellenfél a Fehérvár, láttunk felkészülési mérkőzéseket az ő részükről, illetve a tavalyi tapasztalatok is azt mutatták, hogy egy komoly fiatal ellenfélről van szó, akiknek az erejük abban rejlik, hogy nagyon nagy energiaszintjük van. Gyorsak, agilisak, ügyesek, jól kezelik a korongot és nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Azt mondanám, hogy ez a 6-1-es eredmény túlzó, annak viszont nagyon örülök, hogy a két meccsen 10 gólt szereztünk és ezt 8 különböző játékos szerezte. Most jön egy kis pihenő, megnézzük ezeket a mérkőzéseket és készülünk tovább a szezonra.

Anatoli Bogdanov: Tetszett az az energiaszint, amivel beleálltunk a meccsben. Igaz két gólt kaptunk, de egy emberelőnyből visszajöttünk. Ezt követően egy hiba, ami miatt 3-1 lett az állás, de tovább harcoltunk, meccsben maradtunk és volt pár gólszerzési lehetőségünk amivel fordíthattunk volna a meccsen. A második harmadban az emberhátrányok megölték az energiánkat. A harmadik harmadban a célunk az volt, hogy továbbra is küzdjünk, és megadjuk magunknak a lehetőséget arra, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Ez egy tanulási folyamat, vannak srácok akiknek ez az első meccsük ezen a szinten. Sok mindenen kell dolgoznunk és csináltunk néhány hibát, de elégedett vagyok azzal az energiával, amit a csapat ma hozott.


Erste Liga
2. forduló

2022. szeptember 18. 18:00

DVTK Jegesmedvék – FEHA19 6-1 (3-1,1-0, 1-0)

Miskolci Jégcsarnok, 695 néző, játékvezetők: Pálkövi Zsombor, Tóth Renátó, Kocsány Balázs, Sipos Roland

DVTK Jegesmedvék: Voris (Kiss B.) – Ilvessuo, Shkrabov, Mattyasovszky, Lövei, Galajda – Vojtkó, Szirányi, Farkas, Blasko, Páterka, Kiss R., Illés, Miskolczi, Razumnyak, Kuleshov – Jombik, Pecsét, Vas, Ritó,
Vezetőedző: Tokaji Viktor

FEHA19: Tóth (Remete) – Mingazov, Reiter, Cizas, Rétfalvi, Trastasenkonvs, Csollák, Kóger, Ambrus, Fekete, Dolinar, Keceli-Mészáros, Salamon, Mayer, Nagy, Farkas I., Farkas L., Szabó, Alapi, Dézsi, Németh,
Vezetőedző: Anatoli Bogdanov

Góllövők:

1-0 04:30 Vas (Pecsét)
2-0 05:24 Kuleshov (Lövei)
2-1 13:08 Mingazov (Kóger, Reiter)
3-1 13:52 Razumnyak (Szirányi)
4-1 24:35 Kiss (Shkrabov)
5-1 28:39 Vojtkó (Szirányi) 
6-1 45:21 Kuleshov (Lövei)