Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Ismét lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A lakosság körében népszerű online lakáspályázati lehetőség november 20-án hétfőn indul újra.

A pályázaton összesen 20 piaci elven bérbe adandó önkormányzati lakás kerül meghirdetésre. Egy-egy pályázati formán belül, legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat. A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be – olvasható a Miskolci Önkormányzat közleményében. 

A fent említett weboldalon tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás is. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat,
nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A közleményben azt is kiemelik, hogy a kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok 2023. november 20. 8.00 órától 2023. december 4. 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.