Bagó László együttese a 11. helyén álló TFSE-t fogadja pénteken.

A MEAFC-Peka Bau továbbra is a legjobb nyolcba igyekszik így nem is lehet kérdés, hogy ezen a találkozón csakis a győzelem az elfogadható eredmény.

Egy olyan mérkőzés következik, amelyen mi vagyunk az esélyesek. Ennek a kellemes terhét a játékosaimnak bírni kell, és be kell gyűjtenünk a három pontot. A célunk továbbra is a 8 közé kerülés, ehhez pedig ez egy fontos állomás. A soros ellenfelünk kerete jócskán megerősödött a múlt szezonhoz képest. Igazoltak tapasztalt játékosokat és feltörekvő fiatalokat egyaránt. Végig észnél kell majd lennünk, hogy a papírformát igazolni tudjuk – fogalmazta meg gondolatait Bagó László vezetőedző.

A Pénteki mérkőzésre készülünk egész héten, sajnos a hétvégi debreceni meccs nem úgy alakult ahogy mi szerettük volna. A nyitás fogadásban mindenképp javulnunk kell, bízom benne hogy a 3 pontot itthon tudjuk tartani mindezt egy jó hangulatú mérkőzésen – osztotta meg velünk gondolatait a MEAFC-Peka Bau csapatkapitánya, Árva Milán.

A mérkőzés péntek este, 19:30 perckor kezdődik, melyre a belépés ezúttal is ingyenes lesz. Arra bíztatnak minden kedves szurkolót, hogy a helyszínen buzdítsa a csapatot. Szükség lesz a remek hangulatra a győzelemhez. A mérkőzést a MEAFC YouTube-csatornáján is közvetítik élőben.