Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Két bérletpénztárnak is módosul a nyitvatartása

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az avasi és az Uitz Béla utcán található jegypénztár mellett is üzemel jegy-és bérletautomata 0-24 órában, ahol kizárólag bankkártyával van lehetőség vásárlása.

Az MVK Zrt. az utasforgalomhoz igazodóan a mai naptól (július 18.) módosítja az Avas jegy-és bérletpénztár bérletváltási időszakon kívüli nyitvatartását, így minden hónap 12-e és utolsó előtti napja között 10-17 óráig áll ez az értékesítési pont az utasok rendelkezésére – áll a társaság közleményében.

Az Uitz Béla utca jegypénztár – amely kizárólag bérletváltási időszakban tart nyitva – átalakítási munkálatok miatt lesz zárva várhatóan augusztus végéig, ezért javasoljuk, hogy a jegypénztár mellett üzemelő ügyfélszolgálati irodában váltsák meg jegyeiket, bérletüket. Az újranyitást követően a jegypénztári kiszolgálóablak a szomszédos MVK ügyfélszolgálati irodából lesz elérhető, ezért a jegy-és bérletvásárláshoz be kell majd fáradni az ügyfélszolgálati iroda ügyfélterébe.

Az avasi és az Uitz Béla utcán található jegypénztár mellett is üzemel jegy-és bérletautomata 0-24 órában, ahol kizárólag bankkártyával van lehetőség vásárlása. Mobilapplikáció segítségével, szintén bankkártyával a nap 24 órájában bárhonnan megvásárolhatják jegyeiket, bérleteiket.

 

(Forrás/fotó: mvkzrt.hu)