Kezdőlap KÉK HÍREK

Lányával készíttetett sexvideókat a családsegítőként dolgozó nő

A lányt és kisebb testvérét azonnal elvették az anyától, az eset kirobbanása óta az édesapjukkal élnek.

Közleményben reagált a Magyar Máltai Szeretetszolgálat arra a megdöbbentő hírre, miszerint mezőkövesdi éjjeli menedékük és nappali melegedőjük korábbi vezetője, B. Viktória megzsarolta a gyermekét, és arra kényszerítette, hogy videóra vegye amint új barátjával közösülnek.  A lánynak az aktusok után anyja készülékére át kellett küldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A gyomorforgató dolognak végül a lány apja vetett véget. A férfi amint tudomást szerzett az eseményekről nyomban a rendőrségre rohant. Az erősen traumatizált lányt és kisebb testvérét azonnal elvették B. Viktóriától, azóta az édesapjukkal élnek.

A kétdiplomás B. Viktória éveken keresztül a mezőkövesdi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Munkája a gyermekek védelme lett volna. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban.

„Ami történt, összeegyeztethetetlen a küldetésünkkel és az értékrendünkkel” – így reagált korábbi munkatársuk megdöbbentő családi botrányára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

A nőt jelenleg kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

B. Viktória jogi képviselője, dr. Lichy József a Blikknek azt nyilatkozta:

Védencem mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett. Rettentően sajnálja, amit tett. A partnerével szakított és nagyon reméli, hogy még láthatja a gyermekeit.