Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén először rendezi meg a Miskolci Egyetem a Miskolc Campus Forum Green and Smart hagyományteremtő nemzetközi üzleti konferenciát az Északkelet-Magyarország régióban.

A fenntartható egyetem témakörében pályázatot írt ki egyetemisták és középiskolások számára a Miskolci Egyetem és a fenntartó Universitas Miskolcinensis Alapítvány. A felhívás a Miskolc Campus Forum Green and Smart rendezvényhez kapcsolódik.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. május 5., péntek

A pályamunkák értékelésére és az eredményhirdetésre május 18-án, a Miskolc Campus Forum Green and Smart rendezvényen kerül sor.

A találkozón a fenntarthatóság aktuális kérdéseit vitatják meg a gazdasági, a társadalmi, a politika és a tudományos élet képviselői a hallgatókkal közös programokon. A fórum a széles körű párbeszéd lehetőségének megteremtésével igyekszik támogatni az innovációt. A konferencia egyik fő célja, hogy elősegítse a diákok és a gazdasági-társadalmi megújulásban érdekelt felek közötti kapcsolatépítést.

A pályázat részleteit megtaláljátok az uni-miskolc.hu honlapon.