Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Lezárásra kerül a parkoló és egy rövid útszakasz is a Tizeshonvéd utcában

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében 2024. június 24-től megkezdődik a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje.

A MIHŐ közleménye szerint a munkálatok befejezéséig, azaz július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkoló lezárásra kerül. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 01. és július 30. között teljes szélességében lezárásra kerül az úttest.

A hálózat korszerűsítési munkálatok során a melegvíz-szolgáltatás kizárólag az új vezeték üzembehelyezésének időpontjában, tervezetten július 9-10-én fog szünetelni. A melegvíz- szolgáltatás tényleges időpontjáról a MIHŐ előre tájékoztatja az érintett Ügyfeleket.

A beruházás eredményeként új, korszerű és energiatakarékosabb, közvetlenül földbe fektethető, előreszigetelt csővezeték kerül beépítésre a Tizeshonvéd utcai lakótelep szolgáltatás biztonságának növelése érdekében – írja közleményében a miskolci hőszolgáltató.

A vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások és szolgáltatás kiesés miatt az érintettek szíves megértését és türelmét kéri a MIHŐ.