Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hirdetett pályázatot az év legjobb megyei civil rendezvényeinek megtalálására. A szavazatokat december 8-ig lehet leadni.

Az „Év civil kis rendezvénye” kategóriában témától, műfajtól függetlenül olyan nyilvános, közösségi eseménnyel lehetett nevezni, amelyen (tervezetten) száz főnél kisebb létszámú közönség vett részt.

Az „Év civil nagy rendezvénye, fesztiválja” kategóriában szintén témától és műfajtól függetlenül olyan nyilvános, közösségi eseményekkel lehetett nevezni, amelyen száz főnél nagyobb létszámú közönség vett részt.

Annak a tíz kis- és tizenkét nagy civil rendezvénynek a bemutatását, amelyeket november 25-ig a díjra jelöltek az erke.hu honlapon lehet megtekinteni, és ezen az oldalon érhetők el a leírások és a szavazó felület is.

A szavazatokat december 8-ig (csütörtök) várják.

Egy szavazó mindkét kategóriában csak egy-egy rendezvényre voksolhat. A kategóriánként legtöbb szavazatot elérő egy-egy szervezet tárgyjutalmat, vagy azzal egyenértékű vásárlási utalványt kap. A díjazottak elismerő oklevelet és tárgyjutalmat kapnak.

A díjak átadására várhatóan december 14-én, szerdán sajtónyilvános rendezvény keretében kerül sor.

/A nyitókép illusztráció, a „Jótékonysági futás Jankáért” rendezvényen készült. Fotó: Csrefkó Judit/