Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Miskolczi Márk marad a Jegesmedvéknél

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miskolczi Márk saját nevelésű játékosként pályafutása tizennegyedik miskolci szezonját kezdheti meg a klub felnőtt csapatában.

A Jegesmedvék csapatkapitánya azt nyilatkozta, a szerződéshosszabbítás menete könnyen ment, hasonlóan, mint két éve. – Nem fordult meg a fejemben a váltás gondolata. Két éve elindultunk egy új úton, egy új magyar, főleg miskolci maggal és látszik a folyamatos fejlődés a csapaton. Nagyon élvezem a csapatban betöltött szerepem, jó hangulatban telnek a mindennapok a pályán. Már nem vagyok fiatal, augusztusban töltöm a 30-at, szeretném kiélvezni ezt amíg lehet. Ezenfelül a családomnak is Miskolc a legjobb választás, kislányom lassan két éves lesz, nagyon élvezzük a hármasban töltött időt a feleségemmel együtt és a nagyszülők is miskolciak, így ők is sok időt tudnak eltölteni Szonjával. Nagyszerű volt átélni, hogy az elmúlt szezonban a szurkolóink újra megtöltötték a jégcsarnokot. Azon leszünk, hogy a következő szezonban, hogy még jobb eredményt érjünk el és sokszor legyen tele a Miskolci Jégcsarnok! – buzdítja a szurkolókat Miskolczi Márk.

(forrás, nyitókép: dvtke.eu)