Kezdőlap KIEMELT

Négy kar is hirdet mesterképzéseket

Az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar, a Gazdaságtudományi Kar, valamint a Műszaki Földtudományi Kar kínál mesterképzéseket.

Magyar és angol nyelven anyagmérnöki és kohómérnöki, valamint magyar nyelven vegyészmérnöki képzést hirdet nappali és levelező munkarendben az Anyag- és Vegyészmérnöki Kar. Nappali és levelező munkarendben magyar nyelven gépészmérnöki, logisztikai mérnöki, mérnökinformatikus és villamosmérnöki képzést, nappali tagozaton energetikai mérnöki és mechatronikai mérnöki mesterképzést hirdet a Gépészmérnöki és Informatikai Kar – áll a Miskolci Egyetem Közleményében.

A képzések duális formában is elérhetőek nappali munkarendben

Ellátásilánc-menedzsment, emberi erőforrás tanácsadó, marketing, Master of Business Administration, számvitel, vállalatgazdaságtan, vállalkozásfejlesztés, valamint vezetés és szervezés mesterképzéseket hirdet a Gazdaságtudományi Kar, amelyek elérhetőek nappali és levelező munkarendben is. Az ellátásilánc-menedzsment, marketing, számvitel, vállalkozásfejlesztés, valamint vezetés és szervezés képzések duális formában nappali munkarendben is elérhetőek.

Magyar nyelven nappali munkarendben és duális képzésben az olaj- és gázmérnöki, valamint angol nyelven az olajmérnöki szakokat hirdeti a Műszaki Földtudományi Kar, levelező munkarendben bánya- és geotechnikai mérnöki képzés indul.