Kezdőlap KÉK HÍREK

Portyaszolgálatot tartottak Miskolcon

Videó
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a megyeszékhelyen június 2-án és 3-án.

A Miskolci Rendőrkapitányság, a Miskolc Önkormányzat Rendészet, és a MESZEGYI – Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai vettek részt az akcióban. Az ellenőrzéssorozat elsősorban a Miskolc belvárosát, a Búza teret, a Kisavast, illetve a Diósgyőri városrészt érintette, az Újgyőri főtérrel egyetemben – közölte a police.hu. 

A két nap alatt 58 főt igazoltattak a rendőrök, a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszterek mind negatív értéket mutattak, csendháborítás miatt három esetben kellett intézkedniük az egyenruhásoknak. Továbbá a Búza térről két férfit állítottak elő a rendőrségre garázdaság elkövetése miatt.

A police.hu az írja, hogy munkatársaik elsősorban a figyelmeztetést, mint elsődleges prevenciót alkalmazták, hiszen a közrend megóvása közös érdek.