Szépséghibás és akciós könyvvásár Miskolcon

2023szo11nov10:00szo17:00Szépséghibás és akciós könyvvásár Miskolcon

Esemény részletei

A nagy sikerű februári látogatásunk után most ismét Miskolcra érkezik a kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvására!

Kiadói munkásságunk során rengeteg könyv fordul meg a kezeink között; egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén!

Könyvvásárunkon ráadásul nem csak szépséghibás könyvekkel találkozhattok! Rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várunk benneteket, a kiadócsoport összes kiadójától. Természetesen – a folyamatosan változó kínálatnak köszönhetően – akkor is érdemes ellátogatnotok hozzánk, ha a korábbi vásárunkon már részt vettetek. Ha pedig februárban nem tudtatok eljönni, de szeretnétek kedvezményes áron beszerezni a következő olvasmányaitokat, itt az alkalom!

𝗧𝗼̈𝗯𝗯 𝗺𝗶𝗻𝘁 𝟭𝟱 𝟬𝟬𝟬 𝗸𝘂̈𝗹𝗼̈𝗻𝗳𝗲́𝗹𝗲 𝗸𝗼̈𝗻𝘆𝘃𝘂̈𝗻𝗸 𝗺𝗮́𝗿 𝟮𝟬𝟬 𝗙𝘁-𝘁𝗼́𝗹 𝗸𝗮𝗽𝗵𝗮𝘁𝗼́! 𝗧𝗮𝗹𝗮́𝗹𝗸𝗼𝘇𝘇𝘂𝗻𝗸 𝟮𝟬𝟮𝟯. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟭𝟭-𝗲́𝗻, 𝘀𝘇𝗼𝗺𝗯𝗮𝘁𝗼𝗻!
A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is tudtok majd fizetni.

Hol találtok meg minket? Segítünk nektek!
Várunk benneteket az Egyetemváros A/4 épületében, a régi aulában!
Ha autóval érkeznétek, a környező utcákban könnyedén leparkolhattok; azonban ha inkább a tömegközlekedést választanátok, akkor a 20-as és 29-es buszokkal és egy rövid sétával megtaláltok minket!
A legközelebbi buszmegállók az Ifjúság útja, Olajkutató és Mednyánszky utca.

Bővebben...

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Miskolci Egyetem

Egyetemváros