Farkas Richárd, aki a hazai gasztrovilág egyik legkiemelkedőbb séfe, hiszen nyert már ifjú séf tehetség díjat és még rengeteg egyéb címet, most egy hétre Miskolcra költözik.
A történet egészen pontosan úgy kezdődik, hogy egyik tulajdonosunk Bárczi Tomi, még 2019-ben lehetőséget kapott Farkas Richárd őrségi konyhájába sztázsolni (konyhai ingyen munka, tapasztalatért cserébe) egy hétre. Tomira nagy hatással volt az ott eltöltött pár nap, nagyon tetszett neki Ricsi természetközeli konyhája.
Azóta is jó barátságot ápolnak, most pedig meghívásunknak eleget téve, egy hétre Miskolcra költözik a séf, akinek az Őrségben töltött munkássága egybeforrt a progresszív farm to table konyhával, a vadon növő alapanyagok gyűjtésével és a fenntarthatósággal. Azért érkezik a VadKeletre, hogy egy hétvégi tábla erejéig a bükki erdő és helyi piacok bejárása után a fine dining fineszével fűszerezett de A Levesre hangolt dögös fogásokkal várjon minden lelkes gasztro fant!
Karikázzátok be a naptárban ezt a jeles két gasztronapot, hogy le ne maradjatok Farkas Ricsi VadKeleti vendégfőztjeiről!