Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Méghozzá egy készülő musical darabba. Az augusztus 11-én debütáló world musical, az Ezeregy éjszaka stábjába keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri.

A 18 és 40 év közötti, arányos testalkatú hölgyek és urak fényképes önéletrajzát a statiszta@szegediszabadteri.hu címen várják június 26-ig a produkció alkotói.

Az Ezeregy éjszaka csoportos szereplőit választják ki a produkció alkotói. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István új world musicaljébe a színpadi tapasztalat nem elvárás, azonban az arányos, sportos testalkat, az igényes megjelenés és főképp a magabiztos színpadi jelenlét előnyt jelent.

A statisztaválogatásra június 29-én 17.00 órakor kerül majd sor a REÖK-ben, a válogatón visszaigazolt jelentkezést követően lehet részt venni.

Csak akkor nyújts be jelentkezésedet, ha a megadott próbaidőszakban és az előadások, illetve esőnapok során rugalmasan, végig rendelkezésre tudsz majd állni.

(fotó: illusztráció)