Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az enyhe időjárás miatt hazánkban szánkózásra és síelésre nem igazán nyílt még lehetőség az idei télen, de a korcsolyázás szerelmesei számára van egy jó hírünk.

Idén január 7-én kerül sor a népszerű, országos rendezvényre, a VII. Allianz Jégpályák Éjszakáját.

Már az ország több koripályája, eddig összesen harminchét, jelezte részvételi szándékát, így 2023 első szombatján hatalmas jeges bulira van kilátás. Az esemény kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, de több nagyvárosban is – így Győrben, Veszprémben és Miskolcon is – különleges programok várják majd a szórakozni vágyókat és a jeges sportok szerelmeseit.

A hozzád legközelebb eső koripályát a jegpalyakejszakaja.hu honlapon találod meg.

A Jégpályák Éjszakáját 2016-ban indította útjára a Magyar Jégkorong Szövetség, így idén már hetedik alkalommal vehetnek részt a rendezvényen a téli sportok és a korcsolyázás szerelmesei. A nagyszabású és közkedvelt eseményen mindenki korcsolyát húzhat, aki szeretne.

A tavalyi évben január 22-én tartották meg a rendezvényt, amely óriási érdeklődést váltott ki: országszerte és a határokon túl összesen ötvennyolc jégpálya csatlakozott, és tízezrek korcsolyáztak egyszerre jó hangulatban, és színes programok mellett.

 

 

/Nyitókép: illusztráció, MTI/Illyés Tibor/