Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olyan felnőtt, amatőr pályázókat várnak a "Magam keverem a natúr kencém" nevű pályázatra, akik szeretnek kísérletezni a növényekkel és esetleg már bevált receptjük is van. A pályázatra április 5-ig lehet jelentkezni.

Fontos a pályázat során, hogy a receptúra, amellyel pályáznak legalább 3 natúr komponensből tevődjön össze, a komponensek közül legalább egy illóolaj legyen és pálmazsírt ne tartalmazzon.

A pályázat célja, hogy megismertessék az emberekkel a natúr alapanyagokat, felhívják a figyelmet azoknak a sokszínűségére, hatékonyságára és az emberekben lakkozó kreativitásra. Szeretnék továbbá a környezetvédelemre is ráirányítani a figyelmet. 

Értékes nyeremények is várják az első három helyezettet, 150.000 Ft., 100.000 Ft. és 50.000 Ft. értékben ajándékkártyák és tárgyi ajándékok, illetve van egy közönség díj is, amely nyertese 100.000 Ft. értékű nyereményekben részesül.