A milliárdos már nem először trollkodik egy furcsa termékkel, amit a jelek szerint tényleg megjelentetett.

Elon Musktól már megszokhattuk az elrugaszkodott húzásokat, azt mégsem hittük volna, hogy ezúttal egy bizarr parfümmel rukkol elő.
Musk alagútépítő cége, a The Boring Company 2018-ban már piacra dobott egy „nem lángszórót”, amely a vásárláshoz kapcsolódó feltételek alapján aligha tűnt legálisnak.
Kevésbé veszélyes, ám épp ennyire furcsa a most megjelent „Égetett haj” (azaz Burnt hair) illatú parfüm, amelynek piros üvegét először a milliárdos Twitterén láthattuk.

A termék a The Boring Company weboldalán előjegyezhető 100 dollárért, azaz 44 ezer forintért. „A visszataszító vágy esszenciájaként” hirdetett illat kiszállítása 2023 első negyedévében kezdődik.
A feltaláló többnyire zavart és értetlenkedő reakciókat váltott ki a követőiből. Egyikük feltette a kérdést: „Igazán?? Vagy csak viccelsz?”
Egy másik azt írta: „Hadd találjam ki, honnan jött az ötlet! Megégetted a hajad „nem lángszóróval”, és most itt ez a termék!”
„Egy olyan névvel, mint az enyém, elkerülhetetlen volt a belépés az illatbizniszbe – miért is küzdöttem ellene olyan sokáig!?” – írta a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, akinek a neve angolul pézsmát jelent.
A bejelentést követően Musk hamarosan jelezte, már most el van ragadtatva a vásárlók számától, azt állítva, hogy eddig 10 ezer üveg Égetett haj kelt el.