Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Terelések, lezárások, így változik a menetrend március 15-én

Nemzeti ünnepünkön a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig a szabad- és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek.

Az MVK Zrt. közleménye szerint kivételt képeznek az 1-es, az 1G-s, a 43-as és az 53-as autóbuszok, melyek az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek. A 44-es járatok ezen a napon egyáltalán nem közlekednek, a menetrendkönyvben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok pedig hnem érintik az Auchan, illetve a Lidl áruházat.

Az autóbuszok útvonala is változhat 

A Palóczy utca lezárása miatt 10:50-től várhatóan 11:45-ig a 11-es és a 34-as autóbuszok terelt útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Kazinczy Ferenc utca és a Szemere kert megállóhelyet, helyette az 1-es autóbusz Petőfi tér és Dózsa György út megállóhelyén áll meg – írja az MVK.

Március 15-én az ünnepi megemlékezés résztvevői 10:45-től a Petőfi térről a Batthyány Lajos utca felé vonulnak, emiatt ebben az időpontban néhány percre lezárják a Kazinczy Ferenc utcát. Az útlezárás a 11-es és a 34-es autóbuszoknál néhány perces késést okozhat.
 
A villamosközlekedésben késésre lehet számítani

 Március 15-én, 11:30-kor a Széchenyi István-szobortól az Erzsébet térre vonulnak a megemlékezők, emiatt a villamosközlekedésben néhány perces késére készülhetünk.

(Nyitókép: mvkzrt.hu)