Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A 45 éves apukát ráadásul élő adásban tartóztatták le, így egy egész ország láthatta az incidenst.

Egy kisgyermeket láttak Indianában, kezében egy töltött lőfegyverrel, amint önfeledten szaladgált a házban. A rendkívül veszélyes mutatványt azonban szemtanúk jelentették a rendőrségen, majd az egyenruhások az On Patrol valóságshow stábjával együtt kivonultak a helyszínre, a gyermek apját pedig letartóztatták.
A szomszédok biztonsági kameráinak felvételein is látszott, hogy a kisgyermek a Beech Grove városában lévő komplexum folyosóján szaladgált a töltött lőfegyverrel, majd egy ponton meg is húzta a ravaszt.

A rendőrség közlése szerint azonban szerencsére nem sikerült valóban elsütnie a fegyvert, mivel a tárban volt ugyan 15 lőszer, nem volt csőre töltve.
A gyermek 45 éves apját végül élő adásban tartóztatták le, s a helyi jelentések szerint kedd délután kell megjelennie a bíróságon az első meghallgatásán. Az apa letartóztatásáról készült felvételeket az On Patrol valóságshow stábja vette fel, akik egyébként élő adásban közvetítették az eseményeket.
Az apát most gondatlanságból elkövetett bűncselekménnyel vádolják, s bár a kisgyermek életkorát nem kívánták nyilvánosságra hozni, annyit elárultak a hatóságok, hogy nem esett baja. A rendőrség a letartóztatás során lefoglalt egy félautomata Smith & Wesson 9 mm-es lőfegyvert, míg Beech Grove polgármestere kijelentette, megdöbbentette az eset, de hálás, amiért a gyermek nem sérült meg.