Nehéz időszak van Tori Spelling mögött, ami 2013-ban kezdődött, amikor a színésznőt megcsalta a férje, Dean McDermott. 2016-ban már arról nyilatkoztak, hogy sikerült kibékülniük, de még ebben az évben ismét címlapra kerültek egy 40.000 dolláros ( kb. 14 millió forint) hitelkártya-tartozással. Ezt Spelling anyjának a segítségével sikerült csak törleszteniük. 2023 nyarán a színésznő és férje házassága végleg tönkrement, és 18 közös év után a válás mellett döntöttek.

Tori Spelling tévémogul édesapja 2006-ban hunyt el. A férfi 500 millió dolláros hagyatéka felett Tori anyja, Candy rendelkezett, aki viszont elhidegült a lányától, és „alig” 800.000 dollárt adott neki. Unokáinak egy 10 millió dolláros számlát nyitott, melyet csakis oktatásra használhatnak fel, amikor betöltik a tizennyolcat.

Augusztusban Tori kiköltözni kényszerült gyerekeivel együtt az otthonukból, mivel olyan penészesek voltak a falak, hogy a gyerekek folyamatosan betegséggel küzdöttek. A Beverly Hills 90210 Donnája néhány napig egy szállodában élt az öt gyerekével, majd egy lakókocsiparkba költöztek. Bár egy ingatlanügynök felajánlotta, hogy családjával együtt költözzön be az egyik üres házába – amíg a penészt sikeresen ki nem irtják –, Tori nem élt a lehetőséggel.  Akkor úgy fogalmazott, nem árt, ha a gyereki kicsit megismerkednek a „valósággal”. Bár sokan arról cikkeztek, hogy a nő elszegényedett, ennek némileg ellentmond, hogy szeptemberben egy 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, 3347 négyzetméteres házat vett ki Woodland Hillsben, havi 18.000 dollárért. Az is igaz, hogy ekkorra kibékült a multimilliomos anyjával.

Ebben a bérelt házban történt az a bizonyos túszdráma. Néhány napja ugyanis a szomszédja elbarikádozta magát a házban, ahol túszokat is ejtett. A SWAT (leegyszerűsítve az amerikai TEK) egységei azonnal kivonultak a helyszínre, és felszólítottak az utcai lakóit – köztük Torit és a gyerekeit –, hogy azonnal hagyják el az otthonaikat. A People és a Page Six beszámolója szerint a fegyveres férfira végül a kommandósok rátörték az ajtót, elfogták és letartóztatták. Az esetben senki nem sérült meg. 

Tori három nappal később úgy döntött, hogy kiköltözik az albérletből. Hogy most hol élnek, az egyelőre kérdéses, de az amerikai lapok úgy tudják, hogy még ősszel kibékült a férjével is. Ennek ellentmond, hogy a férfinak új barátnője van, Lily Calo.