A MEAFC férfi NBI-es röplabda csapatunk a tabella éléről folytathatja a bajnokság középszakaszát.

Szombaton az a Dág lesz Bagó László együttesének az ellenfele, akik 2 ponttal lemaradva a második pozíciót foglalják el a tabellán. A szezonban már ez lesz a negyedik összecsapás a két gárda között, a korábbi összecsapásokon egyaránt MEAFC győzelmek születtek. Ezek az eredmények senkit ne tévesszenek meg, igazi rangadó lesz szombaton 19 órától az egyetemi Körcsarnokban.

Egy újabb szoros, izgalmas mérkőzésre van kilátás, ismét az első és a második helyezett lép pályára, mint a múlt héten, csak az ellenfél változott. Szeretnénk megtartani az első helyet, amihez megint nyernünk kell. Most a Dágot motiváltathatja, hogy esetleges győzelmükkel átveszik a vezetést. Ebből is látszik, milyen kiegyenlített a középszakasz felsőházi csoportja. A hét legfontosabb feladata, a fizikai szinten tartáson felül az, hogy mentálisan felkészüljünk az összecsapásra. Sikeres meccseink után sem szabad hátradőlni. A jó forma könnyen a múlté lehet, ha nem a helyén kezeljük az elért eredményeket. Szerencsére versenyhelyzet van a csapatba kerülésért, a fiatalok mutogatják magukat, egyre több játék percet követelve – mondta el Bagó László vezetőedző.

A középszakaszban remek formában vagyunk, de itt egyik meccsen sincs esélyes. A Dág múlt heti győzelme is ezt bizonyítja, amivel feljöttek a középszakasz második helyére. Ismét egy szoros mérkőzésre számítok, ahol a hazai szurkolók segítségével szeretnénk megtartani a tabella vezetését – mondta el véleményét a MEAFC kiváló center játékosa, Csizmadia János.

 

NBI Liga Felsőház

19:00 MEAFC-Miskolc – Dág KSE

Tehát ismét egy parázs és remek mérkőzés van kilátásban az egyetemi körcsarnokban. Így arra

ösztönzünk mindenkit, hogy látogasson ki a mérkőzésre és szurkoljuk ki együtt a győzelmet!

A mérkőzésre a belépés díjmentes, illetve online is követhető lesz a MEAFC Youtube csatornáján.