A hosszabbításban rúgta be a győztes gólt a Diósgyőr

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a DVTK a Budafok ellen játszott, és az első félidőben a vendégek szereztek vezetést. A második játékrészben egyre többet támadott a Diósgyőr, és egyre több távoli lövést láthattak a győzelemben az utolsó pillanatig bízó szurkolók – közölte a DVTK hivatalos oldalán.  Előbb Koman Vladimir lövése után Gera Dániel közelről egyenlített, majd a hosszabbításban Jurek Gábor lőtte ki távolról a jobb felső sarkot, ezzel megszerezve a három pontot a Testgyakorlóknak.

Miskolc, DVTK Stadion, 2612 néző. Játékvezető: Nagy Norbert (Szilágyi Norbert, dr. Bede Tamás)

DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Cseke Benjámin, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston – Szőke Adrián, Lukács Dániel, Koman Vladimir. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

BMTE: Gundel-Takács Bence – Csonka András, Jagodics Márk, Vaszicsku Gergő, Fótyik Dominik, Horváth Olivér – Adorján Krisztián, Kovács Dávid, Oláh Bálint – Sós Máté, Beke Péter Vezetőedző: Mátyus János.

Kuznyecov Szergej arra kérte a srácokat, hogy nagyobb legyen bennük a győzelem iránti vágy, mint a félelem a vereségtől. Ez hajt minket, és ennek lett ma is meg az eredménye.

 

Diósgyőri VTK – Budafoki MTE 2-1 (0-1)

(Fotó:dvtk.eu)