Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tavaly márciusban ismerkedett meg a huszonnyolc éves férfi egy négygyermekes anyával, akivel a hétvégéket sajóbábonyi családi házában töltötte.

Június egyik napján a családanya elment otthonról, hogy bevásároljon, erre az időre bízta gyerekeit a párjára. Az ittas férfi ez alatt az idő alatt, minden ok nélkül, olyan mértékben bántalmazta az egyik gyermeket, hogy a három éves áldozat eszméletlen állapotban feküdt az udvaron anyja visszaérkezésekor.

Amikor az anya hazaért és felelősségre vonta a férfit, a vádlott egy nagy méretű konyhakéssel a kezében, ordítozva fenyegette meg életveszélyesen az anyát és gyermekeit.

Az édesanyának gyermekeivel együtt sikerült elmenekülnie a házból, majd rendőri segítséget kért, és értesítették a mentőszolgálatot is.

Az ügyészség – könnyű testi sértés és zaklatás miatt – börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott a vádlottal szemben.