Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pályakarbantartás miatt módosított menetrend szerint közlekednek bizonyos járatok.

A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon augusztus 10-ig, a  Mezőkövesd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomás közötti pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

  • A Tokaj és Hernád-Zemplén InterCity-k 10 perccel korábban, óra 15 perckor indulnak a Keleti pályaudvarról, illetve ugyanennyivel később, óra 45-kor érkeznek meg Miskolc felől a Keleti pályaudvarra. 
  • A Hernád-Zemplén InterCity-k Füzesabonyban is megállnak.
  • Az Agria InterRégiók 5 perccel korábban, óra 55-kor indulnak a Keleti pályaudvarról, illetve ugyanennyivel később, óra 5 perckor érkeznek meg Egerből a Keleti pályaudvarra.
  • A Füzesabony–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza viszonylatú személyvonatok napközben az Agria IR vonathoz való csatlakozás után óra 29-kor indulnak Füzesabonyból, Miskolctól menetrendjük nem változik. Miskolcról 11 perccel korábban, óra 22-kor indulnak Füzesabonyba. A munkanapokon Füzesabony állomásról Miskolc-Tiszai pályaudvarra 5:34-kor induló személyvonat (5050) nem közlekedik.

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon június 19-én estétől 21-én hajnalig Nyíregyháza és Nyíregyháza-Északi kitérő állomás között pályakarbantartást végeznek, ezért pótlóbuszok közlekednek egy esti és két hajnali vonat helyett Nyírtelek és Nyíregyháza között.