Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Februártól a fővárosba érkezik a világhírű, imádott immerzív élmény.

Megjárta már Berlint és Los Angelest, Szöult és Milánót, most pedig Budapestre érkezik a világ egyik legnépszerűbb kiállítása, a Vincent van Gogh The Immersive Experience, ami egy minden érzékünket megdolgoztató élménykiállítás. Valami, ami al egkisebbektől az értő művészetrajongóig, mindenkit elkápráztat. Ez az új iskola, amit legalább egyszer az életben ki kell próbálni, de mi gyakorlatilag minden kedves alkotónk életművéből szívesen megnéznénk egy-egy giga installációt.

Szeretjük az unikális vizuális élményt, amikor egy-egy műalkotás szó szerint megelevenedik, és mindezt zene és narráció is kíséri. A padlótól a plafonig minden a holland posztimpresszionista óriásáról szól majd, rengeteg izgalmas részletet megtudhatunk életéről, műalkotásairól. Bőven túlmutatóan a Csillagos éj-en és a hírhedt füllevágáson.

A kulturális programot a BOK-csarokban élhetjük át és tekinthetjük meg, 2024 február 2-től kezdve, egyelőre június végéig meghirdetve.