Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Oxygen Music ClubCard tulajdonosok figyelem!!! Kedvezménnyel juthattok hozzá az Oxygen Music Aréna 2024. belépőkhöz. Minden információ már a ClubCard menüben!

Kedvezményből is a maximumot hozzuk!
Oxygen Music Aréna koncert: 2024. Győr, AUDI Aréna, november 16. Két világsztár is érkezik meghívásunkra Győrbe, az AUDI Arénába. Dr. Alban és a La Bouche neve sokak előtt ismert, de a kilencvenes évek sztárjai mellé magyar zenészek is jönnek: a Magna Cum Laude, a Bon-Bon és az AD Studio is a színpadra áll. Az Oxygen Music Clubcarddal 10, 15, 20% kedvezményt biztostosítunk a jegyvásárlásnál a kártyatulajdonosok számára. A ClubCard ide kattintva elérhető! 

 

 

 

Hallgatod – kapod! Praktikus infók:

  • A kedvezményeket és a limitált ajándékainkat egy egyszerű regisztráció után bárki elérheti. Hallgatottság alapon működik, vagyis minél többet hallgatod, annál nagyobb kedvezményekre vagy jogosult. 
  • A rendszerünk csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók hallgatottsági óráit regisztrálja, így ügyelj rá, hogy appon vagy a weben is mindig bejelentkezve hallgass minket. Együttes bejelentkezésnél és hallgatásnál, az egyiket számolja csak. 
  • Ha VIP vagy és nem számol vissza a rendszer, akkor ne aggódj. Ez csupán annyit tesz, hogy regisztrációd fiatalabb, mit 31 nap, és még nem áll rendelkezésre egy bázishónap, amely alapján rendszerünk számolni tud, de a háttérben az órád fut és számol.
  • Külföldre is postázunk ajándékokat, minden hónapban indítunk egy-egy szállítmányt, oda azonban telefonszámra is szüksége van a GLS-nek. 
  • Ha szolgáltatóként szeretnél csatlakozni a kedvezmény-rendszerünkhöz, az a hello@oxygenmusic.hu címen megteheted.
  • Még több információ ide kattintva