Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az újonc Diósgyőri VTK egygólos vereséget szenvedett a vendég Puskás Akadémiától a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójának szombati játéknapján.

A PAFC elleni mérkőzésen a vendégcsapat kezdett jobban, gyorsan meg is szerezték a vezetést, de a Diósgyőr rendezte a sorokat, és fokozatosan egyre inkább beszorította az ellenfelét.

A szünet után a vendégek ziccert is hibáztak, de a diósgyőri mezőnyfölényből is sikerült kialakítani néhány helyzetet, ami ezen a délutánon kimaradt.

Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

DVTK: Karlo SENTIĆ – FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő – LUKÁCS Dániel, Argyris KAMPETSIS, Jérémie OBOUNET. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

PAFC: MARKEK Tamás – SZOLNOKI Roland, Wojciech GOLLA, Patrizio STRONATI, Brandon ORMONDE-OTTEWILL – BATIK Bence, Jakub PLŠEK – Jonathan LEVI, CORBU Marius, Luciano SLAGVEER – Lamin COLLEY. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.

Kuznyecov Szergej vezetőedző értékelése:

(Fotók: MTI/ Czeglédi Zsolt)