Kezdőlap Uncategorized

A Káoszirtók felszámolják az égi áldást

Ismerős probléma, ami folyamatos fejtörést okoz nekünk. Sok a galamb és sokat potyogtatnak.

A galambok ürüléke – a tetemekről nem is beszélve – rendkívül veszélyes. Ha olyan port vagy vízpárát lélegzünk be, amely galambürülékkel szennyezett, akkor többféle betegséget is elkaphatunk, ilyen például az influenzához hasonló, bakteriális eredetű papagájkór, avagy ornitózis és a galambok ürüléke hordozza az erős hasmenést okozó szalmonellózis kórokozóját is. Tehát nagyon óvatosnak kell lennünk vagy, ami a legokosabb megoldás, hívjuk a profikat.

Az extrémen szennyezett területek, teraszok, padlások, akár lakások takarításában pedig ismerünk egy igazán profi céget. Az ő munkájuk ott kezdődik, ahol a hétköznapi tisztítószerek hatástalanná válnak – mondja Péczeliné Imre Erika, a Káoszirtók Extrém Takarítószolgálat alapítója.

Ha valami fura van a szomszédodban, kit fogsz hívni (who you gonna call)? Na akkor a szellemírtókat érdemes. Viszont ha már nagy a káosz, hívd a káoszirtókat! Nem hiába járnak hasonló ruhában kiegészítve azt a védelmet nyújtó maszkkal.

Sokan úgy gondolják, hogy csak egy kis erkélyük van, azzal meg maguk is elbírnak. Tovább kell gondolkodni! Rengeteg ilyen kis balkon van Miskolcon, annál is több padlás (apró lyukakkal), olyan teraszok, ahol a tulaj a házi módszerekben már nem találja a megoldást a káoszra. A szeles idő pedig felturbózza az amúgy is kérdéses minőségű levegőt egy kis galamb guano porral. Fontos, hogy minél kevesebb ilyen terület legyen a városban és az is, hogy ezek a helyek professzionális kezelést kapjanak. Munkájuk során olyan védelemmel látják el a kezelt felületet, amely meggátolja az újraszennyeződést – árulta el a cég alapítója.

Legyen szó akár galambürülékről, akár egy elhagyatott lakásról vagy kihasználatlan padlásról, a Káoszírtók mindent megoldanak. Komplex takarítást csinálnak, ami azt jelenti, hogy nem hagynak maguk után szemetet, segítenek a már használhatatlan tárgyak elszállításában.

Szeretek segíteni másokon, jó érzéssel tölt el, hogy olyan helyzetekre tudok megoldást nyújtani, amire más nem képes. Számunkra nincs megoldhatatlan helyzet, bátran kijelenthetem, mi már mindennel találkoztunk és meg is birkóztunk. Még olyannal is, amire gondolni sem merne – emelte ki Péczeliné Imre Erika, a Káoszirtók Extrém Takarítószolgálat megálmodója-alapítója.

Bővebb információt a csapatról ITT  és a közösségi hálón is találsz.

(termékmegjelenítés)