Hazai környezetben harcolta ki a folytatás lehetőségét a Miskolci Sportiskola junior leány kosárlabda csapata.

A Nemzeti Leány Junior Bajnokság I. selejtező tornáját a Zrínyi Gimnázium tornatermében rendezte meg a Miskolci Sportiskola. A házigazdákon kívül a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia és a Zalaegerszeg KTE lépett a küzdőtérre. A torna tétje az első hely megszerzése volt. A győztes jutalma, hogy Magyarország legjobb 12 junior leány csapata között folytathatja a bajnoki küzdelmet.
Magabiztos győzelmekkel
A Miskolci Sportiskola-Vadmacskák Balajthi Boglárka, Szemerszki Mária, Arad Eszter, Földi Boglárka, Vukicevic Mila, Kurucz Noémi, Bokros Boglárka, Borbély Blanka, Kollár Viktória, Hegedűs Aténé Kata, Olejnyik Virág, Horváth Lili összeállítású csapata kiváló játékkal szerezte meg a győzelmet.
–  A lányok nagyon szerették volna bebizonyítani, hogy Magyarország legjobb junior csapatai között van a helyük és ezért mindent meg is tettek – fogalmazott Vukicevic Milen edző. – Mindhárom ellenfelüket magabiztosan győzték le. Nagyon büszke vagyok rájuk! Ezúton is köszönetet mondok Lantosné Hegyesi Editnek és Petre Mártonnak, akik segítették a munkámat. Bízom benne, hogy a bajnokság folytatásában is ilyen magabiztos teljesítményt nyújtunk majd!

Eredmények
Miskolci SI-Vadmacskák – Kiss Lenke KA "A"        63 : 41
Zalaegerszeg KTE – Miskolci SI-Vadmacskák       50 : 84
Miskolci SI-Vadmacskák – Dávid Kornél KA         77 : 49
Végeredmény:
1.  Miskolci Sportiskola-Vadmacskák, 2. Dávid Kornél KA, 3. Kiss Lenke KA "A" , 4. Zalaegerszeg KTE.