Adele nem az a típus, aki folyton megoszt magáról valamit, folyton posztol. Ha viszont kitesz egy posztot, akkor az felrobbantja az internetet. Az elmúlt években visszahúzódóan élt, nem igazán alkotott, viszont most megtöri a csendet.

November 19-én jelenik meg 30 című albuma, amely egyfajta terápia is számára. Dalain keresztül elmeséli, mi vezetett a váláshoz, és hogy élte meg az elmúlt négy évet. Énekel szakításról, csalódottságról, gyászról és felépülésről. Ezzel példát mutat sok ezer nőnek, megmutatja, hogy kell felállni a pofonok után és szingliként új életet kezdeni.

Adele dalai tökéletesek a terápiára, ugyanis megélhetjük vele a szerelem gondtalanságát, az együtt töltött rózsaszín napokat, és a szerelem elmúlását is.

Íme a dal:

Az Easy on me című dal egyszerre szól a volt férjéhez, a rajongókhoz, kisfiához. A megszólítottaktól azt kéri, legyenek vele elnézőek, mert a házasság talán korai volt, nem gondolta át, lehet, hogy ma már másképp döntene. Leginkább fia hatására kezdett bele a munkába, mert olyan kérdéseket tett fel neki, amikre nem tudott válaszolni. Ez talán a legjobb módja a válaszoknak, így a rajongók is élvezhetik a csodás dalokat!