Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Ajándékozz Oxy Day Spa élményt karácsonyra!

A pihentető élményekkel nem lehet mellélőni, hiszen minden ember vágyik a kényeztető kikapcsolódásra.

A relaxáció, a felfrissülés és a harmónia garantált a Miskolc belvárosában, a Mindszent téren elhelyezkedő Oxy Day Spa & Beauty-ban. Amíg a lélek felfrissül, a test megszépül.  Idén karácsonyra akár anti ageing arckezelést és arcápolást is kérhetsz, de ajámlom figyelmedbe a testkezeléseket és egyéb szépészeti beavatkozásokat is. Emellett fiatalító ránckezelések széles palettáját kínálják. Elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, hatékony és látványos eredményeket érnek el az arc és testkezelések területén.

Mi lenne ha az idei karácsonyra Anya tényleg valami igazán pihentetőt kapna? Az Oxy Day Spa & Beauty masszőrök kezei között garantáltan kikapcsolhat. A Spa részleg meghitt, nyugalmat adó légköre, tökéletes lehetőséget nyújt, hogy szeretted kiszabadulhasson végre a szürke hétköznapokból.

Az Oxy Day Spa & Beauty oldalán pár kattintással névre szóló kényeztetést és feltöltődést vásárolhatsz annak, aki igazán fontos neked. Nem csupán az uraknak könnyítik meg karácsonyi bevásárlást, hiszen akár a Spa, akár a Beauty részleg remek kezeléseket kínál a család férfi tagjainak is.

Kíméld meg magad az ünnepek előtti tumultustól és vásárolj otthonról igazán értékes ajándékot szeretteidnek! Az öröm garantált és nemcsak az ajándékozás pillanatában.

(X)