Ariana férjhez ment

Az énekesnő tavaly februárban jött össze párjával, aki tíz hónap együtt járás után eljegyezte, május 17-én pedig feleségül vette. Mindkét család nagyon boldog, de a barátok szkeptikusak, méghozzá nem is alaptalanul.

Ariana Grande gyereksztárból lett kiváló előadó, ezzel együtt pedig napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője. A V, mint Viktória című sorozattal lett ismert,de hiába volt hatalmas sikere, mégsem szeretett volna színésznő lenni, gyerekkora óta az éneklés volt a mindene. És milyen jó döntés volt!

2010-ben zenei feldolgozásokat kezdett feltölteni YouTube-csatornájára, majd egy évvel később jelent meg első saját száma, a Put Your Hearts Up. Ezután olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Mika, a néhai Mac Miller (akivel együtt is járt), Big Sean (szintén jártak), Iggy Azalea, Nicki Minaj, majd később Whitney Houston, Mariah Carey és Lady Gaga. Az olasz származású énekesnő sorra döntötte a rekordokat, számtalan díjat zsebelt be, köztük két Grammyt is.

Az énekesőt több szokatlan tragédia is sújtotta az évek alatt. 2017 májusában a Manchester Arenában adott telt házas koncertet, ami egy terrortámadás helyszíne lett. Meghalt huszonkét tizenéves lány és ötvenkilencen megsérültek, amikor egy férfi felrobbantotta magát az aréna bejáratánál. Az énekesnő összetört, úgy érezte eszközként használtak a merényletre, amelynek áldozatai tinilányok voltak.

Nem sokkal később újabb veszteség érte. Mac Millerrel két éven át jártak, szakításukhoz végül a rapper drogproblémái vezettek. Ariana a szakítás kapcsán elmondta, hogy képtelen tovább babysittelni Millert, de mindettől függetlenül barátok maradtak. Alighogy nyilvánosságra került kettejük különválása, bejött a képbe Pete Davidson humorista, aki alig néhány hét együtt járás után el is jegyezte az énekesnőt. Egyébként nem is akármilyen gyűrűvel rukkolt elő: 93 ezer dolláros darabot húzott az ujjára. A boldogság azonban nem tartott soká.

Mac Miller még abban az évben túladagolta magát. Ariana belerokkant a fájdalomba, hosszú, érzelmes poszttal búcsúzott az exétől.

Egy hónap sem telt el, és Pete Davidsonnal is szakítottak. Az eljegyzési gyűrű lekerült, és az énekesnőnek közel két éven át nem volt komoly kapcsolata.

2020 februárjában jelentek meg az első fotók, amelyeken az énekesnő egy ismeretlen férfival csókolózik egy Los Angeles-i bárban, ő lett a mostani férje.

Márciusban már rendszeresen jelentek meg egymás Instagram-történeteiben, így hamar kiderült, hogy együtt töltik a karantént. Májusban Ariana Justin Bieberrel kollaborált, Stuck With U című számuk videoklipjének végén pedig egy párként debütált az akkorra már meg is nevezett  Dalton Gomezzel.

Dalton Jacob Gomez Kaliforniában született, huszonöt éves ingatlanügynök, aki luxusvillákkal üzletel. Igazi hősszerelmes típus, a fentebb látható videó megjelenése után már úgy hivatkozott a nála két évvel idősebb énekesnőre, mint élete szerelmére. Nem sokkal később össze is költöztek, állítólag azt a házat vették meg, ahol először találkoztak.

Öt hónapja voltak együtt, amikor először posztoltak közös fotót. Tavaly év végén pedig, nagyjából tíz hónapnyi ismeretség után Gomez feltette a nagy kérdést, amelyre az énekesnő igent mondott. Az ingatlanügynök nem bízta a véletlenre a gyűrűválasztást. Egy hatkarátos gyémánttal kedveskedett szerelmének, amely mellett egy igazán szívhez szóló emlék is helyet kapott: egy Ariana néhai nagyapjának nyakkendőtűjéről származó gyöngy.

A páros ezután csendben, de a jelek szerint annál nagyobb szerelemben élte tovább a mindennapjait. Egybe is keltek Ariana montecitói villájában, amelyet az énekesnő szóvivője is megerősített.

Összeházasodtak. Az esküvő kicsi és meghitt volt, alig húsz emberrel. A szoba tele volt boldogsággal és szeretettel. A pár és családjaik sem lehetnének boldogabbak

Azonban nem mindenki örül feltétlenül a hirtelen frigynek. Ariana barátai kissé szkeptikusak a házassággal kapcsolatban, hiszen néhány éve Pete Davidsonnal is eljegyezték egymást, aztán öt hónap után meggondolták magukat. Mindenesetre a boldogság most nagy, Dalton Gomez reméljük, tartósabb lesz az életében!