A modell korábban azt mondta, nagyon szeretne anya lenni, de még nem találta meg az ehhez megfelelő férfit. Hogy azóta ez változott-e, az nem tiszta, ahogy sok más dolog sem a legutóbbi bejelentésével kapcsolatban.

Rózsaszín talpacskákról posztolt fotót Naomi Campbell. Az ötvenéves szupermodell egy kisbaba érkezését jelentette be a képpel, amihez bár megfogalmazott pár kedves sort, sok kérdést hagyott követőiben. Korábban ugyanis sem a terhességéről, sem arról nem szivárogtak ki hírek, hogy egyáltalán párkapcsolatban élne.

A szupermodell régóta készül az anyaságra, „ami most végre bekövetkezett”. Naomi Campbell több baráti családban is vállalt keresztanyaságot, és régóta szeretett volna családot alapítani.

Ez az áldott kis apróság engem választott, hogy az anyukája legyek. Megtisztelő, hogy ez a szelíd kis lélek az életem része lehet. Nem is tudom szavakkal leírni azt az életre szóló köteléket, amelyen most osztozunk az én kis angyalommal. Nincs ennél nagyobb szeretet!– írja posztjában az újdonsült anyuka, aki már 2017-től készül az anyaságra, akkoriban azt nyilatkozta, hogy nincs olyan nap, hogy ne gondolna a gyermekvállalásra, de egyrészt még nem találta meg a megfelelő partnert hozzá, de a tudomány fejlődése miatt nem sietteti a dolgot, szerinte ez bármikor bekövetkezhet.

Azt azonban, hogy a kisded hogyan érkezett a családba, egyelőre nem tudni. Virágos ruhácskája arra enged következtetni, hogy kislány, de arról nem szólnak a hírek, hogy természetesen úton vagy béranya segítségét kérve fogant-e meg, esetleg örökbe fogadta-e.

2020-ban szakított nála tizenkét évvel fiatalabb partnerével, Skeptával. Campbell elárulta, hogy minden exével baráti viszonyt tart fenn, kivéve a rapperrel. Így tehát felmerül a kérdés, hogy a modell elengedte-e a fontosnak tartott apaképet, vagy egy titkos hódolóval vágtak bele a családtervezésbe.