Ava szerint lehet pont te vagy a probléma! Hosszabb hallgatás után új dallal tért vissza a pophercegnő: itt a „Maybe You’re The Problem”, ami érkező albumának első előfutára is egyben!

Magabiztos felvétellel jelentkezett a hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő énekesnő és ismét nyílegyenesen veszi célba a rádiós és digitális toplistákat: a track bátran merít a ’80-as évek dance hangzásvilágából, Ava Max kristálytiszta vokáljai pedig most is eszméletlenül addiktívak.

„Mindenki mindig azt mondja, hogy „nem te vagy, hanem én” – de néha tényleg nem velem van a probléma, hanem veled” – osztja meg Ava az újdonság hátterét. „A „Maybe You’re The Problem”-et nagyon szórakoztató volt elkészíteni és a legszemélyesebb zene, amit valaha csináltam.”

Legutóbb Ava Max nem mással, mint a világhírű Tiësto-val robbant be a chartok élére: a „The Motto” itthon is az egyik legtöbbet pörgetett megahit jelenleg, miközben bekerült a Billboard ’Dance és elektronikus’ Top 5 listájába.

Egy ilyen hipnotikus számhoz extravagáns klip dukál: Ava legújabb videóját nem más rendezte, mint a hihetetlen fantáziájú Joseph Kahn, aki olyan előadókkal dolgozott már, mint Taylor Swift, Britney Spears vagy Jennifer Lopez. A színes, meglepő képi fordulatokban gazdag kisfilmet a videójátékok világa inspirálta, amiben az énekesnő egy szál fürdőruhában szántja végig a fagyos sípályákat.