Kezdőlap Uncategorized

Az Étterem Hét közönségdíjas étterme a DŰLŐ! – 2017. tavasz

A 2017. március 13-19. közötti XII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén tavasszal 26.000 Vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!

A megjelent Vendégek közül 3.160-an küldték el véleményüket a március 13-23. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2017. tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.

(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Országos lista – TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:

1. Dűlő Étterem és Bormúzeum (Miskolc)
2. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
3. Malomkert Sörház (Veszprém)
4. Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem (Rácalmás)
5. Zip’s brewhouse (Miskolc)

Dűlő Étterem és Bormúzeum (Miskolc) – Vécsey Renáta /étteremvezető/
“Kimondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy annak ellenére, hogy először vettünk részt a DiningCity Országos Étterem Hét programban, ilyen szép eredményt értünk el. Mondhatom, hogy abszolút várakozáson felüli.
Annál is inkább értékes számunkra ez a díj, mert a hozzánk látogató kedves Vendégek véleménye alapján nyertük el.
Ez az egy hét azért volt rendkívül érdekes, mert az élet úgy hozta, hogy egyéb más rendezvények is voltak bőségesen. Úgy érzem a Dűlő helyt állt, hiszen ekkora leterheltség mellett is hoztuk azt a magas színvonalat – mind az ételek, mind a kiszolgálás tekintetében – amire törekszünk nap mint nap.

Hiszünk abban, hogy a kitartó, következetes munka meghozza a várt eredményeket. Mi a minőség és az őszinte vendéglátás mellett tettük le a voksunkat és a céljainkat ezen az úton haladva szeretnénk elérni. A visszajelzések alapján, jó úton haladunk.
Nagyon örülünk, hogy ilyen szép számban voltak ránk kíváncsiak és reméljük, ezen túl is rászolgálunk kedves Vendégeink megtisztelő bizalmára.

Szeretném megköszönni a DiningCity-nek ezt a nagyszerű kezdeményezést, gratulálunk a résztvevő és nyertes éttermeknek és nem utolsó sorban köszönet a kollégáknak, akik tudásuk legjavát adva megnyerték ezt a megtisztelő címet a Dűlőnek.”

Asztalfoglalás március 29. (szerda) reggel 6.00-tól kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon keresztül.
A teljes cikk itt ovasható: http://etteremkostolo.blog.hu/2017/03/27/az_etterem_het_kozonsegdijas_ettermei_2017_tavasz

A Dűlő étterem weblapja: http://dulo.hu/

dulo etterem