Kezdőlap Uncategorized

Baba-mama paddal bővült a Géza utcai játszótér

Nagyon kemény munka az, amit az édesanyák napi 24 órában az év 365 napján végeznek. Ezért mindig öröm arról tudósítani, ha városunk bővül egy olyan praktikus létesítménnyel, ami megkönnyíti az anyák mindennapjait.

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (ERKE) a Kapuzörgető című kezdeményezés megvalósítása kapcsán elkötelezett a Győri Kapuban élők életminőségének javítása, a városrész szépítése iránt. E téren szoros együttműködés alakult ki a szervezet és Dr. Nagy Ákos önkormányzati képviselő között. Ennek az együttműködésnek egy újabb állomásához értek a mai nap, hisz közösen adták át a baba-mama barát padot a Géza utcai játszótéren.

Az ERKE ezt a speciális padot a „Határtalan, intelligens tér” című projekt keretében szerezte be. Ez segíthet az édesanyáknak abban, hogy játék és levegőzés közben is méltó körülmények között tehessék tisztába kisgyermeküket. A baba- és mama barát utcabútor elhelyezéséhez a Géza utcai játszótér használhatóbbá, biztonságosabbá tételét már korábban felvállaló helyi képviselők, Deák Bárdos Mihály és Dr. Nagy Ákos képviselő urak nyújtottak segítséget. Így vált lehetővé, hogy a pad olyan helyre kerülhessen, ahol jó szolgálatot tehet a kisgyermekes családoknak. A pad kihelyezéséért Dr. Nagy Ákos képviselő úrnak jár még külön köszönet, hiszen a képviselői alapjából is támogatta a baba-mama pad elhelyezését.