Kezdőlap Uncategorized

Bárczi Tamás: Brutálisan hiányoznak már a Vendégeink!

Bárczi Tamás, A Leves vezetője (hozzánk és még sokakhoz hasonlóan) nagyon várja már, hogy minden a régi legyen…a mini karanténinterjúnkban meséltetjük egy kicsit a mindennapjairól és gondolatairól.

 

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

Nehezen nagyon, hiszen pörgős ember vagyok, azt szeretem ha pörög, zajlik az élet. Most ez sajnos abszolút nem így van. Látni a kihalt belvárost, a Déryné utcát, ahol ilyenkor nekünk jó időben fürtökben ülnek az emberek a teraszokon, most pedig nagy ritkán elballag egy-egy ember… Szörnyű. Brutálisan hiányoznak már a Vendégeink!

Mivel töltöd a napjaidat?

A mindennapokban ugyanúgy dolgozom, persze nem olyan intenzitással, hiszen szűkített étlappal és rövidített nyitvatartással megyünk most. Jelenleg így éri meg a legjobban nekünk, hogy legalább nullára kijöjjünk.

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?

Az emberek, a vendégeink, a pezsgés. Na, meg a hétvégi jutalom, szabadidős programok, kimozdulni a kis Családommal…

Mit gondolsz, a jelenlegi helyzet milyen hatással lesz a helyi gazdasági életre?

Mindenképp úgy rendezkedünk be és készülünk, hogy mire minden valóban helyreáll, az eltarthat akár 4-5 hónapig is. Aztán, ha gyorsabban lemegy az csak öröm, de úgy gondolom, amíg nincs vakcina, addig semmi nem lesz az igazi. Az emberek egyik része fél, a másik nem. Akik pedig félnek, nem fognak járni tömegbe, közösségi helyekre, vagy épp vendéglátó egységekbe. Azt a rengeteg munkáját vesztő munkanélkülit is erősen megfogja a gazdaság érezni. Véleményem szerint talán 1 év múlva lesz már elfogadható a gazdaság.

Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

Tuti szervezek A Leveshez valami happeninget!!! ? utána pedig elmegyek a Családdal egy hétvégére valahová, persze csakis itthon, Magyarországon!