DISNEY CHANNEL PRESENTS THE 2017 RADIO DISNEY MUSIC AWARDS - Entertainment's brightest young stars turned out for the 2017 Radio Disney Music Awards (RDMA), music's biggest event for families, at Microsoft Theater in Los Angeles on Saturday, April 29. "Disney Channel Presents the 2017 Radio Disney Music Awards" airs Sunday, April 30 (7:00 p.m. EDT). (Image Group LA/Disney Channel via Getty Images) BRITNEY SPEARS, JAMIE LYNN SPEARS

Ahogy korábban is írtuk, Britney szeme kezd kinyílni, és szeretné, ha kikerülne a gyámság alól. Sajnos ez nem sikerült, továbbra is édesapja a hivatalos gyám, de azért jó tudni, hogy sokan támogatják! A testvére egy nagyon szimpatikus bejegyzésben tudatta, hogy ő mindig mellette áll:

Jamie Lynn Spears eddig nem reagált a nővérét, Britney Spearst érintő hírekre, most azonban hosszan beszélt arról, mit gondol a helyzetről. Habár Britney a tárgyalása során kijelenette, a családja is leginkább csak élősködött a sikerein és szeretné őket beperelni – most Jamie Lynn kijelentette, semmi mást nem akar, csak hogy Britney boldog legyen.

(…) Most, hogy [Britney] tisztán elmondta, amit el kellett mondania, úgy érzem, én is követhetem. Szerintem a születésem napjától kezdve elég világos, hogy csakis szeretettel, imádattal és támogatással fordultam a nővéremhez. Ő a nővérem, minden hülyeséget megelőzően. Nem érdekel, ha az esőerdőben akar élni és millió babát szülni a semmi közepén, vagy vissza akar térni és leigázni a világot, mint ahogy azt többször is megtette már. Nincs mit nyernem vagy veszítenem egyik szituációban sem. Ez a helyzet nincs rám semmilyen hatással, mert én csak a testvére vagyok, aki aggódik a boldogságáért.- mondta Jamie Instagran sztoriban.

Talán nem támogattam őt úgy, ahogy a nyilvánosság szerette volna egy hashtaggel, de biztosíthatok mindenkit, hogy már a hashtag [FreeBritney] létezése előtt jóval támogattam a nővérem, és fogom is. (…) 9 éves korom óta dolgozom, 10 éves korom óta én fizetem a számláimat. Nem mintha tartoznék ezzel az információval, mert a nővérem tudja, hogy szeretem és szurkolok neki.- jelentette ki Jamie, aki hozzátette, nem a családja, hanem csak saját nevében beszél.