NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 25: Camila Cabello and Shawn Mendes perform onstage during Global Citizen Live, New York on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Global Citizen )

Nem volt ajtócsapkodás vagy harmadik – legalábbis eddig nem derült rá fény -, Shawn Mendes és Camila Cabello a legnagyobb békében döntött úgy, hogy lezárják 2 éves kapcsolatukat, amit szerda este tudattak a rajongóikkal Instagram Story-n keresztül. 

HÉ, SRÁCOK, ÚGY DÖNTÖTTÜNK, VÉGET VETÜNK A ROMANTIKUS KAPCSOLATUNKNAK, DE AZ EGYMÁS IRÁNTI SZERETETÜNK ERŐSEBB, MINT VALAHA. A KAPCSOLATUNKAT LEGJOBB BARÁTKÉNT KEZDTÜK, ÉS TOVÁBBRA IS LEGJOBB BARÁTOK MARADUNK. NAGYON NAGYRA ÉRTÉKELJÜK A TÁMOGATÁSOTOKAT A KEZDETEKTŐL A TOVÁBBLÉPÉSIG.

– fogalmazott a két énekes, akik 2019 júliusában kezdtek randizni, augusztusban pedig először léptek hivatalosan is párként a nyilvánosság elé az MTV Video Music Awards-on, ahol előadták Señorita című legendás duettjüket. A páros együtt karanténozott Miamiban a járvány berobbanásakor, amit (sok más hírességgel ellentétben) át is vészelt a kapcsolatuk – egészen mostanáig.