Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Cápák között, sötétben úszott mérföldeket a szerencsétlenül járt vitorlázó

Majdnem 17 kilométerre, vagyis nagyjából 9 tengeri mérföldre volt már a legközelebbi kikötőtől, amikor véletlenül a tengerbe esett.

Az esetet óriási szerencsével élte csak túl a vitorlázó Kolumbia partjainak közelében, írja a Mirror. A Cartagenából Panamába tartó John Deer egyszerűen rossz helyre lépett a hajón és beesett a tengerbe. A férfi a vizet taposva tehetetlenül nézte, ahogy a 40 lábas vitorlása lassan távolodik tőle.Tovább rontotta a helyzetet, hogy a tengerész a ragadozóhalak nagy száma miatt az óceán egy „cápasaroknak” nevezett területén találta vitorlázott éppen.

John Deer azt nyilatkozta, hogy "nem tudja megmondani, mennyi ideig úszott", csak annyira emlékszik, hogy "egy kőhalomhoz ért, és biztosan elájult, miután biztonságosan megérkezett, de teljesen kimerülten”.

A szerencsétlenül járt férfinek a hajó, és a fedélzetén eldugott érték volt minden vagyona. A Kolumbiában rekedt, hirtelen földönfutóvá lett vitorlázó megsegítésére egy barátja közösségi gyűjtést szervezett a neten. Az előzetesen kitűzött 15 ezer svájci frank nagy részét már össze is dobták az emberek.

Fotók: GoFundMe