Kezdőlap Uncategorized

CineFest 2018 hírek: Nicholas Gyeney filmek a műsorban + Yuji Okumoto Miskolcon!

A legmélyebb pont a CineFestre direktben nevezett mű és az első címek között volt, melyek bekerültek a versenybe. Nagyon sok filmet láttunk már a témában, amikor filmesek mindent meg akarnak tenni az álmaikért és persze a megérdemelt siker learatására. Nicholas Gyeney – aki magyar származású – a seattle-i független filmesek egyik legígéretesebb alakja önéletrajzi művet készített és ettől lesz az egész egyedi. Átélte karrierje legmélyebb pontját és filmet készített belőle. Talán pont ez lesz a nagy áttörés? Az alkotást az a kálvária ihlette, amin a rendező az előző munkájával, a Béta teszttel keresztül ment – így a két film remekül kiegészíti egymást!

K?©ptal??lat a k?¶vetkez??re: â??a legm?©lyebb pont filmâ??

  1. szeptember 14. péntek 20:30 Pressburger terem (premier)

A film után közönségtalálkozó az alkotókkal, többek között Nicholas Gyeney rendező-forgatókönyvíróval és Yuji Okumoto színésszel (A karate kölyök – II. rész, Játsz/ma, Truman Show, Eredet, Pearl Harbor – Égi háború…)
K?©ptal??lat a k?¶vetkez??re: â??karate kid IIâ??

Kapcsol??d?? k?©p

Kapcsol??d?? k?©p

szeptember 15. szombat 23:00 Pressburger terem (ismétlés)
szeptember 19. szerda 16:00 Zukor terem (ismétlés)

BÉTA TESZT – ÉJFÉLI VETÍTÉSEK

Nicholas Gyeney rendező-forgatókönyvíró másik filmjében a videojátékos Max Troy rájön, hogy a jelenleg tesztelt játékban történő események a valóságban is bekövetkeznek. Össze kell fognia a játék főhősével, Orson Creeddel, hogy leleplezzék az összeesküvést még mielőtt megvalósulna a gonosz terv minden részlete.

  1. szeptember 14. péntek 23:00 Uránia terem (premier)

K?©ptal??lat a k?¶vetkez??re: â??Yuji Okumoto beta testâ??

Bővebb információ: www.cinefest.hu