Kezdőlap KÉK HÍREK

Csendes volt ez a Húsvét az utakon is

A police.hu információi szerint nem történt közúti közlekedési baleset Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain április 4-én. Hozzátartozók közötti erőszak miatt, valamint a távoltartó határozat megszegése miatt azonban lépéseket kellett tenni a rendőröknek.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy férfival szemben a távoltartó határozat megszegése miatt intézkedtek. A szabálysértőt a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást az elmúlt huszonnégy órában egy-egy férfival szemben a Miskolci, Ózdi, és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúnánási Autópálya Alosztály járőrei április 2-a és 4-e között összesen három esetben intézkedtek túlsúlyos járműszerelvények vezetőivel szemben az M3-as autópályán. A Polgárnál és Hajdúnánásnál tetten ért sofőröket a rendőrök több százezer forint közigazgatási bírsággal sújtották, majd a jogsértés megszüntetéséig, illetve a bírság megfizetéséig visszatartották.